Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - 06.06.2022
Karar Dilini Çevir:


(5809 S. K. m. 6, 13, 14, 20) (Erişim ve Arabağlantı Yönetmeliği m. 5, 12)

 

Karar Tarihi: 23.06.2020

Karar No: 2020/DK-ETD/182

 

Gündem Konusu: Türk Telekom İnternet Bizden İndirim Kampanyaları Süre Uzatımı

 

KARAR: Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığının hazırladığı takrir ve ekleri incelenmiştir.

 

Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin 29.05.2020 tarihli ve 54336 sayılı yazısı ile, "Toptan Al-Sat DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan VAE DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan VAE Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan VAE Yalın DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası” ve "Toptan VAE Yalın Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası” uygulama sürelerinin 31.12.2020 tarihine kadar uzatılmasına yönelik Kurumumuz onayına sunulmuş olan kampanyaların;

 

- Ülkemiz genelinde internet penetrasyonunun artırılmasına,

 

- Genişbant internet hizmetlerinin ilk ediniminin kolaylaştırılmasına,

 

- Fiber erişim şebekesinin kullanımının yaygınlaşmasına,

 

- Yüksek hızlı fiber hizmetine geçişlerin kolaylaştırılarak yüksek hızlı genişbant internet hizmetlerine ilişkin deneyimin yaygınlaşmasına,

 

- Kullanıcıların makul bir ücret karşılığında elektronik haberleşme şebeke, altyapı ve hizmetlerinden yararlanmasına,

 

- Toptan genişbant erişim hizmetlerinin kullanımının teşvik edilmesi yönüyle elektronik haberleşme hizmetlerinin arzı ve yeni yatırımların özendirilmesine

 

katkı sağlayacağı göz önünde bulundurularak;

 

5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun 6, 13, 14 ve 20’inci maddeleri, Erişim ve Arabağlantı Yönetmeliği’nin 5 ve 12’nci maddeleri ve ilgili diğer mevzuat kapsamında;

Kurumumuz düzenleme hakları saklı kalmak kaydıyla;

 

1. Ek’te yer alan "Toptan Al-Sat DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan VAE DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan VAE Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası”, "Toptan VAE Yalın DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası” ve "Toptan VAE Yalın Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası”na yönelik uygulama esaslarının 01.07.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacak şekilde onaylanması,

 

2. Onaylanan kampanyaya yönelik uygulama esaslarının; işbu Kurul Kararı’nın tebliğ tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içerisinde Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketlerinin internet sayfasında yayımlanması

 

hususlarına karar verilmiştir.

 

 

EK

TOPTAN AL-SAT DSL İNTERNET BİZDEN İNDİRİM KAMPANYASI

 

Kampanyanın Kapsamı

 

Toptan Al-Sat modelinde aşağıda yer alan paketlere yapılacak yeni satışlarda geçerli olacak olan Toptan Al-Sat DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası 01.07.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

 

Kampanya kapsamında belirtilen paketlere yapılacak yeni satışlarda İSS’lere 24 ay boyunca paket ücretleri indirimli olarak uygulanacaktır.

 

Kampanya Uygulama Esasları

 

1. Tüm İSS’ler, kampanya döneminde Al-Sat modelinde aşağıda belirtilen ADSL paketlerine yapacakları yeni abonelikler için kampanyadan faydalanacaktır.

 

2. Kampanyaya özel yeni 4 Mbps’e kadar 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar 60 GB Kotalı paket tanımı yapılacaktır. Sadece bu paketlere yapılacak satışlar bu kampanyadan faydalanacaktır.

 

DSL Toptan İnternet Tarifesi

 

Erişim Hızı (/s) Al Sat Tarifeleri

 

Kota    Aylık İndirimli Aylık Kota Aşım Aylık

(GByte)  Ücret Ücret (TL) Ücreti En Yüksek

    (TL) (TL/MB) Ücret (TL)

 

4 Mbps’e kadar* 40 GB 32,30 7,38 - -

4 Mbps’e kadar* 60 GB 34,15 12,99 - -

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

 

PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücreti dâhil değildir.

 

* Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

Engelli, Gazi ve Şehit Yakınlarına İlişkin DSL Toptan İnternet Tarifesi

 

Erişim Hızı (/s) Al Sat Tarifeleri

 

Kota    Aylık İndirimli Aylık Kota Aşım Aylık

(GByte)  Ücret Ücret (TL) Ücreti En Yüksek

    (TL) (TL/MB) Ücret (TL)

 

4 Mbps’e kadar* 40 GB  24,23 5,53 - -

4 Mbps’e kadar* 60 GB  25,61 9,74 - -

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücreti dâhil değildir.

* Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

3. Kampanya paket bazlı takip edileceğinden sadece Al-Sat modelinde geçerli olacaktır. Port ve transmisyon temelli ücretlendirme modelinde kampanyadan faydalanılamayacaktır. Modeller arası geçiş yapan abonelikler için paket indirimi sonlandırılacaktır.

 

4. Kampanya; tesis adresinde daha önce hiç abonelik yapılmamış yeni müşterilere ve tesis adreslerinde abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş abonelere uygulanacaktır. Adreslerde kontrol BBK ve PSTN No üzerinden yapılacaktır. Kampanya döneminde elde edilen müşterilerden İSS’ler arası geçiş ile alınan veya modeller arası geçiş yapan müşteriler kampanya kapsamına dâhil edilmeyecektir. Mevcutta abonelik bulunan adreslerde ikinci bir abonelik tesis ettirilerek yapılacak abonelikler kampanyadan faydalanamayacaktır.

 

5. 1 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kampanyaya dâhil edilecek abonelikler için İSS’ler tarafından BBK ve PSTN No üzerinden kontrol yapılması zorunludur. Türk Telekom tarafından aylık bazda yapılacak kontroller neticesinde, bir İSS tarafından kampanyadan faydalanma koşullarını taşımadığı halde kampanyaya dâhil edilmeye çalışıldığı tespit edilen aboneliklerin sayısının, söz konusu İSS’nin kampanyadan yararlanan toplam abonelerinin %1’ini geçmesi durumunda söz konusu İSS’nin kampanyadan faydalandırılması süresiz olarak durdurulur. Bu durum, Kampanya kapsamında 1000’den fazla abonesi olan İSS’ler için geçerli olup, Türk Telekom tarafından İSS’lere abonelerin kampanyadan yararlanmaya uygun olup olmadığı hususunda tam bir bilgilendirme sağlanacaktır.

 

6. Toptan Al-Sat İnternet Bizden İndirim Kampanyasından yararlanan abonelikler diğer satış destek ve upsell kampanyalarından faydalanamayacaktır.

 

7. Kampanyaya dâhil olmuş fakat kampanya bitmeden hattını dondurmuş ve/veya başka bir İSS’ye churn etmiş müşteriler kampanya kapsamında sunulan paket ücreti hesaplamasına dâhil edilmeyecektir.

 

8. Kampanya kapsamında İSS’ler için aşağıdaki tabloda yer alan aylık satış kotaları uygulanacaktır. Herhangi bir İSS için internet bizden kampanyaları kapsamında ücret alınmayan ve indirim uygulanan paketlerdeki abonelerinin toplamı, kapsam dışındaki paketlerdeki abone sayısının %50’sini aşamaz. Aylık kotasının üstünde satış yaptığı ya da abone oranına ulaştığı tespit edilen İSS’ler için kampanya koşullarını kötüye kullanımı (son kullanıcı onayı olmaksızın hanelere abonelik yapıldığı) tespit edilir ise bu paketin satışı durdurulacak ve kampanya kapsamında verilen satış destekleri geri alınacaktır.

 

Abone Sayısı* Kampanya Kotası**

TTNET Abone sayısının* %1,5’u kadar

İSS (10.000+) Abone sayısının* %5’i kadar

İSS (0-10.000) 500 adet

 

* Türk Telekom Altyapısından çalışan toplam abone sayısı

** Kampanya kapsamındaki ADSL ve Fiber paketlerde yapılabilir aylık toplam satış adedi.

 

9.Aboneler Toptan Al-Sat İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki Fiber/DSL paketlerden DSL/Fiber paketlerine geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

10. Kampanyaya dâhil olan aboneler kampanya kapsamı dışında bir pakete geçiş yaparsa paket ücretine yapılan indirim sonlandırılacaktır.

 

11. Kampanya kapsamındaki aboneliklerde 24 ay boyunca Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

12. Kampanya kapsamına girmeyen abonelikler yukarıda bahsi geçen paketleri kullanamaz.

 

13.Kampanya kapsamındaki Aboneler Toptan Al-Sat İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki 4 Mbps’e kadar 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar 60 GB Kotalı paketleri arasında geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

14. Kampanya kapsamındaki abonelikler için THK aylık hat kullanım ücreti 24 ay boyunca 10,89 TL olarak uygulanacaktır.

 

15. Toptan Al-Sat DSL/Fiber İnternet Bizden ve Toptan Al-Sat DSL/Fiber İnternet Bizden Upsell kampanyalarından faydalanan abonelikler paket değişikliği yaparak Toptan Al-Sat DSL İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçebilecektir. Bu durumda abonelikler ilk kampanya geçerlilik süresi dahil toplam 24 ay tamamlanıncaya kadar kampanya indiriminden faydalanacaktır. Toptan Al-Sat DSL İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçiş yapacak abonelikler Toptan Al- Sat DSL/Fiber İnternet Bizden ve Toptan Al-Sat DSL/Fiber İnternet Bizden Upsell paketlerine dönüş yapamayacaktır.

 

TOPTAN AL-SAT FİBER İNTERNET BİZDEN İNDİRİM KAMPANYASI

 

Kampanyanın Kapsamı

 

 

Toptan Al-Sat modelinde aşağıda yer alan paketlere yapılacak yeni satışlarda geçerli olacak olan Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası 01.07.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

 

Kampanya kapsamında belirtilen paketlere yapılacak yeni satışlarda İSS’lere 24 ay boyunca paket ücretleri indirimli olarak uygulanacaktır.

 

Kampanya Uygulama Esasları

 

1. Tüm İSS’ler, kampanya döneminde Al-Sat modelinde aşağıda belirtilen Fiber paketlerine yapacakları yeni abonelikler için kampanyadan faydalanacaktır.

 

2. Kampanyaya özel yeni 4 Mbps’e kadar 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar 60 GB Kotalı paket tanımı yapılacaktır. Sadece bu paketlere yapılacak satışlar bu kampanyadan faydalanacaktır.

 

Fiber Toptan İnternet Tarifesi

Al Sat Tarifeleri

Erişim Hızı (/s) Kota Aylık İndirimli Kota Aşım Aylık

(GByte) Ücret (TL) Aylık Ücret Ücreti En Yüksek

(TL) (TL/MB) Ücret

(TL)

4 Mbps’e kadar* 40 GB 34,33 7,75 - -

4 Mbps’e kadar* 60 GB 36,30 13,64 - -

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücreti dâhil değildir.

* Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

Engelli, Gazi ve Şehit Yakınlarına İlişkin Fiber Toptan İnternet Tarifesi

 

Al Sat Tarifeleri

Erişim Hızı (/s) Kota Aylık İndirimli Kota Aşım Aylık

(GByte) Ücret (TL) Aylık Ücret Ücreti En Yüksek

(TL) (TL/MB) Ücret

(TL)

 

4 Mbps’e kadar* 40 GB 25,75 5,81 - -

4 Mbps’e kadar* 60 GB 27,22 10,23 - -

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücreti dâhil değildir.

* Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

3. Kampanya paket bazlı takip edileceğinden sadece Al-Sat modelinde geçerli olacaktır. Port ve transmisyon temelli ücretlendirme modelinde kampanyadan faydalanılamayacaktır. Modeller arası geçiş yapan abonelikler için paket indirimi sonlandırılacaktır.

 

4. Kampanya; tesis adresinde daha önce hiç abonelik yapılmamış yeni müşterilere ve tesis adreslerinde abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş abonelere uygulanacaktır. Adreslerde kontrol BBK ve PSTN No üzerinden yapılacaktır. Kampanya döneminde elde edilen müşterilerden İSS’ler arası geçiş ile alınan veya modeller arası geçiş yapan müşteriler kampanya kapsamına dâhil edilmeyecektir. Mevcutta abonelik bulunan adreslerde ikinci bir abonelik tesis ettirilerek yapılacak abonelikler kampanyadan faydalanamayacaktır.

 

5.1 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kampanyaya dâhil edilecek abonelikler için İSS’ler tarafından BBK ve PSTN No üzerinden kontrol yapılması zorunludur. Türk Telekom tarafından aylık bazda yapılacak kontroller neticesinde, bir İSS tarafından kampanyadan faydalanma koşullarını taşımadığı halde kampanyaya dâhil edilmeye çalışıldığı tespit edilen aboneliklerin sayısının, söz konusu İSS’nin kampanyadan yararlanan toplam abonelerinin %1’ini geçmesi durumunda söz konusu İSS’nin kampanyadan faydalandırılması süresiz olarak durdurulur. Bu durum, Kampanya kapsamında 1000’den fazla abonesi olan İSS’ler için geçerli olup, Türk Telekom tarafından İSS’lere abonelerin kampanyadan yararlanmaya uygun olup olmadığı hususunda tam bir bilgilendirme sağlanacaktır.

 

6. Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyasından yararlanan abonelikler diğer satış destek ve upsell kampanyalarından faydalanamayacaktır

 

7. Kampanyaya dâhil olmuş fakat kampanya bitmeden hattını dondurmuş ve/veya başka bir İSS’ye churn etmiş müşteriler kampanya kapsamında sunulan paket ücreti hesaplamasına dâhil edilmeyecektir.

 

8. Kampanya kapsamında İSS’ler için aşağıdaki tabloda yer alan aylık satış kotaları uygulanacaktır. Herhangi bir İSS için internet bizden kampanyaları kapsamında ücret alınmayan ve indirim uygulanan paketlerdeki abonelerinin toplamı, kapsam dışındaki paketlerdeki abone sayısının %50’sini aşamaz. Aylık kotasının üstünde satış yaptığı ya da abone oranına ulaştığı tespit edilen İSS’ler için kampanya koşullarını kötüye kullanımı (son kullanıcı onayı olmaksızın hanelere abonelik yapıldığı) tespit edilir ise bu paketin satışı durdurulacak ve kampanya kapsamında verilen satış destekleri geri alınacaktır.

 

Abone Sayısı* Kampanya Kotası**

TTNET Abone sayısının* %1,5’u kadar

İSS (10.000+) Abone sayısının* %5’i kadar

İSS (0-10.000) 500 adet

 

* Türk Telekom Altyapısından çalışan toplam abone sayısı

** Kampanya kapsamındaki ADSL ve Fiber paketlerde yapılabilir aylık toplam satış adedi.

 

9. Aboneler Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden kampanyası kapsamındaki Fiber/DSL paketlerden DSL/Fiber paketlerine geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

10. Kampanyaya dâhil olan aboneler kampanya kapsamı dışında bir pakete geçiş yaparsa paket ücretine yapılan indirim sonlandırılacaktır.

 

11. Kampanya kapsamındaki aboneliklerde 24 ay boyunca Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

12. Kampanya kapsamına girmeyen abonelikler yukarıda bahsi geçen paketleri kullanamaz.

 

13. Kampanya kapsamındaki Aboneler Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki 4 Mbps’e kadar 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar 60 GB Kotalı paketleri arasında geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

14. Kampanya kapsamındaki abonelikler için THK aylık hat kullanım ücreti 24 ay boyunca 10,89 TL olarak uygulanacaktır.

 

15. Toptan Al-Sat DSL/Fiber İnternet Bizden ve Toptan Al-Sat DSL/Fiber İnternet Bizden Upsell kampanyalarından faydalanan abonelikler paket değişikliği yaparak Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçebilecektir. Bu durumda abonelikler ilk kampanya geçerlilik süresi dahil toplam 24 ay tamamlanıncaya kadar kampanya indiriminden faydalanacaktır. Toptan Al-Sat Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçiş yapacak abonelikler Toptan Al- Sat DSL/Fiber İnternet Bizden ve Toptan Al-Sat DSL/Fiber İnternet Bizden Upsell paketlerine dönüş yapamayacaktır.

 

TOPTAN VAE DSL İNTERNET BİZDEN İNDİRİM KAMPANYASI

 

Kampanyanın Kapsamı

 

Toptan VAE modelinde 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB Kotalı paketlerine yapılacak yeni satışlarda geçerli olacak olan Toptan VAE DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası 01.07.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

 

Kampanya kapsamında yukarıda belirtilen portlara yapılacak yeni satışlarda 24 ay boyunca PSTN ve THK’lı port ücretleri (Yalın DSL port ücreti hariç) alınmayacaktır. Transmisyon ücret hesaplaması için kullanılan abone adetlerine bu kapsamdaki aboneler dâhil edilecektir.

 

Kampanya Uygulama Esasları

 

1. Tüm İSS’ler, kampanya döneminde VAE modelinde aşağıda belirtilen DSL portlarına yapacakları yeni abonelikler için kampanyadan faydalanacaktır.

 

2. Kampanyaya özel yeni 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB Kotalı paket tanımı yapılacaktır. Sadece bu paketlere yapılacak satışlar bu kampanyadan faydalanacaktır.

 

Port Tipi Erişim Hızı (Kbps) Aylık PSTN’li Aylık Aylık PSTN’li Aylık

(Download/Upload) Port Ücreti (TL) THK’lı Port Ücreti THK’lı

Port Engelli Port

Ücreti (TL) Ücreti

 (TL) Engelli (TL)

ADSL 4.096/1.024 12,59 12,59 6,295 6,295

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

 

PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücreti dâhil değildir.

 

3. Kampanya port bazlı takip edilecek ve sadece VAE modelinde geçerli olacaktır. Modeller arası geçiş yapan abonelikler port ücreti indirimi sonlandırılacaktır.

 

4. Kampanya; tesis adresinde daha önce hiç abonelik yapılmamış yeni müşterilere ve tesis adreslerinde abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş abonelere uygulanacaktır. Adreslerde kontrol BBK ve PSTN No üzerinden yapılacaktır. Kampanya döneminde elde edilen müşterilerden İSS’ler arası geçiş ile alınan veya modeller arası geçiş yapan müşteriler kampanya kapsamına dâhil edilmeyecektir. Mevcutta abonelik bulunan adreslerde ikinci bir abonelik tesis ettirilerek yapılacak abonelikler kampanyadan faydalanamayacaktır.

 

5. 1 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kampanyaya dâhil edilecek abonelikler için İSS’ler tarafından BBK ve PSTN No üzerinden kontrol yapılması zorunludur. Türk Telekom tarafından aylık bazda yapılacak kontroller neticesinde, bir İSS tarafından kampanyadan faydalanma koşullarını taşımadığı halde kampanyaya dâhil edilmeye çalışıldığı tespit edilen aboneliklerin sayısının, söz konusu İSS’nin kampanyadan yararlanan toplam abonelerinin %1’ini geçmesi durumunda söz konusu İSS’nin kampanyadan faydalandırılması süresiz olarak durdurulur. Bu durum, Kampanya kapsamında 1000’den fazla abonesi olan İSS’ler için geçerli olup, Türk Telekom tarafından İSS’lere abonelerin kampanyadan yararlanmaya uygun olup olmadığı hususunda tam bir bilgilendirme sağlanacaktır.

 

6. Toptan VAE DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyasından yararlanan abonelikler diğer satış destek ve upsell kampanyalarından faydalanamayacaktır.

 

7. Kampanyaya dâhil olmuş fakat kampanya bitmeden hattını dondurmuş ve/veya başka bir İSS’ye churn etmiş müşteriler kampanya kapsamında sunulan port ücreti indirim hesaplamasına dâhil edilmeyecektir.

8.Kampanya kapsamında İSS’ler için aşağıdaki tabloda yer alan aylık satış kotaları uygulanacaktır. Herhangi bir İSS için internet bizden kampanyaları kapsamında ücret alınmayan ve indirim uygulanan paketlerdeki abonelerinin toplamı, kapsam dışındaki portlardaki abone sayısının %50’sini aşamaz. Aylık kotasının üstünde satış yaptığı ya da abone oranına ulaştığı tespit edilen İSS’ler için kampanya koşullarını kötüye kullanımı (son kullanıcı onayı olmaksızın hanelere abonelik yapıldığı) tespit edilir ise bu portun satışı durdurulacak ve kampanya kapsamında verilen satış destekleri geri alınacaktır.

 

Abone Sayısı* Kampanya Kotası**

 

TTNET Abone sayısının* %1,5’u kadar

İSS (10.000+) Abone sayısının* %5’i kadar

İSS (0-10.000) 500 adet

 

* Türk Telekom altyapısından çalışan toplam abone sayısı

** Kampanya kapsamındaki ADSL ve Fiber portlarda yapılabilir aylık toplam satış adedi.

 

9. Aboneler Toptan VAE İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki DSL/Fiber portlardan Fiber/DSL portlarına geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

10. Aboneler kampanya kapsamındaki portlar dışında bir porta geçiş yaparsa port ücretine yapılan indirim sonlandırılacaktır.

 

11. Port ve Transmisyon bazlı ücretlendirme ve VAE modelinden dolayı Kota sonrası hız düşümü İSS’lerin sorumluluğunda olacaktır.

 

12. Abonelerin kampanya kapsamındaki Kota sınırlamalarının İSS’lerin Türk Telekom’a raporlanması Türk Telekom tarafından istenebilir.

 

13. Kampanyada İSS’ler tarafından uygulanacak Kota sınırlamasının kötüye kullanımı durumunda (kampanya kapsamındaki paketleri kullanan aboneliklerin, kampanya harici aboneliklerin kullanımını aşması durumunda) kampanya kapsamındaki paketlerin satışının durdurulmasına yönelik talep Türk Telekom tarafından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna sunulabilir.

 

14. Kampanya kapsamındaki aboneliklerde 24 ay boyunca Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

15. Kampanya kapsamına girmeyen abonelikler yukarıda bahsi geçen paketleri kullanamaz.

 

16. Kampanya kapsamındaki Aboneler Toptan VAE DSL İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB Kotalı paketleri arasında geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

17. Kampanya kapsamındaki abonelikler için THK aylık hat kullanım ücreti 24 ay boyunca 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı paketi için 4 TL ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB kotalı paketi için 9,6 TL olarak uygulanacaktır.

 

18. Toptan VAE DSL/Fiber İnternet Bizden kampanyalarından faydalanan abonelikler paket değişikliği yaparak Toptan VAE DSL İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçebilecektir. Bu durumda abonelikler ilk kampanya geçerlilik süresi dahil toplam 24 ay tamamlanıncaya kadar kampanya indiriminden faydalanacaktır. Toptan VAE DSL İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçiş yapacak abonelikler Toptan VAE DSL/Fiber İnternet Bizden paketlerine dönüş yapamayacaktır.

 

TOPTAN VAE FİBER İNTERNET BİZDEN İNDİRİM KAMPANYASI

 

Kampanyanın Kapsamı

 

Toptan VAE modelinde 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB Kotalı paketlerine yapılacak yeni satışlarda geçerli olacak olan Toptan VAE Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası 01.07.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

 

Kampanya kapsamında yukarıda belirtilen portlara yapılacak yeni satışlarda 24 ay boyunca PSTN ve THK’lı port ücretleri (Yalın Fiber port ücreti hariç) alınmayacaktır. Transmisyon ücret hesaplaması için kullanılan abone adetlerine bu kapsamdaki aboneler dâhil edilecektir.

 

Kampanya Uygulama Esasları

 

1. Tüm İSS’ler, kampanya döneminde VAE modelinde aşağıda belirtilen Fiber portlarına yapacakları yeni abonelikler için kampanyadan faydalanacaktır.

 

2. Kampanyaya özel yeni 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB Kotalı paket tanımı yapılacaktır. Sadece bu paketlere yapılacak satışlar bu kampanyadan faydalanacaktır.

 

Port Tipi Erişim Hızı (Kbps) Aylık PSTN’li Aylık Aylık PSTN’li Aylık

(Download/Upload) Port Ücreti (TL) THK’lı Port Ücreti THK’lı

Port Engelli Port

Ücreti (TL) Ücreti

 (TL) Engelli (TL)

Fiber 4.096/1.024 16,85 16,85 8,425 8,425

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

 

PSTN aylık sabit ücreti/paket ücreti veya THK aylık hat kullanım ücreti dâhil değildir.

 

3. Kampanya port bazlı takip edilecek ve sadece VAE modelinde geçerli olacaktır. Modeller arası geçiş yapan abonelikler için port ücreti indirimi sonlandırılacaktır.

 

4. Kampanya; tesis adresinde daha önce hiç abonelik yapılmamış yeni müşterilere ve tesis adreslerinde abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş abonelere uygulanacaktır. Adreslerde kontrol BBK ve PSTN No üzerinden yapılacaktır. Kampanya döneminde elde edilen müşterilerden İSS’ler arası geçiş ile alınan veya modeller arası geçiş yapan müşteriler kampanya kapsamına dâhil edilmeyecektir. Mevcutta abonelik bulunan adreslerde ikinci bir abonelik tesis ettirilerek yapılacak abonelikler kampanyadan faydalanamayacaktır.

 

5.1 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kampanyaya dâhil edilecek abonelikler için İSS’ler tarafından BBK ve PSTN No üzerinden kontrol yapılması zorunludur. Türk Telekom tarafından aylık bazda yapılacak kontroller neticesinde, bir İSS tarafından kampanyadan faydalanma koşullarını taşımadığı halde kampanyaya dâhil edilmeye çalışıldığı tespit edilen aboneliklerin sayısının, söz konusu İSS’nin kampanyadan yararlanan toplam abonelerinin %1’ini geçmesi durumunda söz konusu İSS’nin kampanyadan faydalandırılması süresiz olarak durdurulur. Bu durum, Kampanya kapsamında 1000’den fazla abonesi olan İSS’ler için geçerli olup, Türk Telekom tarafından İSS’lere abonelerin kampanyadan yararlanmaya uygun olup olmadığı hususunda tam bir bilgilendirme sağlanacaktır.

 

6. Toptan VAE Fiber İnternet Bizden Kampanyasından yararlanan abonelikler diğer satış destek ve upsell kampanyalarından faydalanamayacaktır.

 

7. Kampanyaya dâhil olmuş fakat kampanya bitmeden hattını dondurmuş ve/veya başka bir İSS’ye churn etmiş müşteriler kampanya kapsamında sunulan port ücreti indirim hesaplamasına dâhil edilmeyecektir.

 

8.Kampanya kapsamında İSS’ler için aşağıdaki tabloda yer alan aylık satış kotaları uygulanacaktır. Herhangi bir İSS için internet bizden kampanyaları kapsamında ücret alınmayan ve indirim uygulanan paketlerdeki abonelerinin toplamı, kapsam dışındaki portlardaki abone sayısının %50’sini aşamaz. Aylık kotasının üstünde satış yaptığı ya da abone oranına ulaştığı tespit edilen İSS’ler için kampanya koşullarını kötüye kullanımı (son kullanıcı onayı olmaksızın hanelere abonelik yapıldığı) tespit edilir ise bu portun satışı durdurulacak ve kampanya kapsamında verilen satış destekleri geri alınacaktır.

 

Abone Sayısı* Kampanya Kotası**

 

TTNET Abone sayısının* %1,5’u kadar

İSS (10.000+) Abone sayısının* %5’i kadar

İSS (0-10.000) 500 adet

* Türk Telekom altyapısından çalışan toplam abone sayısı

 

** Kampanya kapsamındaki ADSL ve Fiber portlarda yapılabilir aylık toplam satış adedi.

 

9. Aboneler Toptan VAE İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki Fiber/DSL portlardan DSL/Fiber portlarına geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

10. Aboneler kampanya kapsamındaki portlar dışında bir porta geçiş yaparsa port ücretine yapılan indirim sonlandırılacaktır.

 

11. Port ve Transmisyon bazlı ücretlendirme ve VAE modelinden dolayı Kota sonrası hız düşümü İSS’lerin sorumluluğunda olacaktır.

 

12. Abonelerin kampanya kapsamındaki Kota sınırlamalarının İSS’lerin Türk Telekom’a raporlanması Türk Telekom tarafından istenebilir.

 

13. Kampanyada İSS’ler tarafından uygulanacak Kota sınırlamasının kötüye kullanımı durumunda (kampanya kapsamındaki paketleri kullanan aboneliklerin, kampanya harici aboneliklerin kullanımını aşması durumunda) kampanya kapsamındaki paketlerin satışının durdurulmasına yönelik talep Türk Telekom tarafından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna sunulabilir.

 

14. Kampanya kapsamındaki aboneliklerde 24 ay boyunca Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

15. Kampanya kapsamına girmeyen abonelikler yukarıda bahsi geçen paketleri kullanamaz.

 

16. Kampanya kapsamındaki Aboneler Toptan VAE Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB Kotalı paketleri arasında geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

17. Kampanya kapsamındaki abonelikler için THK aylık hat kullanım ücreti 24 ay boyunca 4 Mbps’e kadar portunda 40 GB Kotalı paketi için 4 TL ve 4 Mbps’e kadar portunda 60 GB kotalı paketi için 9,6 TL olarak uygulanacaktır.

 

18. Toptan VAE DSL/Fiber İnternet Bizden kampanyalarından faydalanan abonelikler paket değişikliği yaparak Toptan VAE Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçebilecektir. Bu durumda abonelikler ilk kampanya geçerlilik süresi dahil toplam 24 ay tamamlanıncaya kadar kampanya indiriminden faydalanacaktır. Toptan VAE Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçiş yapacak abonelikler Toptan VAE DSL/Fiber İnternet Bizden paketlerine dönüş yapamayacaktır.

 

TOPTAN VAE YALIN DSL İNTERNET BİZDEN İNDİRİM KAMPANYASI

 

Kampanyanın Kapsamı

 

Toptan VAE modelinde 4 Mbps’e kadar portunda yalın DSL 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda yalın DSL 60 GB Kotalı paketlerine yapılacak yeni satışlarda geçerli olacak olan Toptan VAE Yalın DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyası 01.07.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

 

Kampanya kapsamında 4 Mbps’e kadar portunda yalın DSL 40 GB Kotalı paketine yapılacak satışlarda 24 ay boyunca yalın DSL port ücretleri 4 TL ve 4 Mbps’e kadar portunda yalın DSL 60 GB Kotalı paketlerine yapılacak satışlarda port ücretleri 9,6 TL olacak şekilde indirim uygulanacaktır. (Yalın DSL Engelli port ücretlerine de, port ücretleri sırasıyla 4 TL ve 9,6 TL olacak şekilde indirim uygulanacaktır.) Transmisyon ücret hesaplaması için kullanılan abone adetlerine bu kapsamdaki aboneler dâhil edilecektir.

 

Kampanya Uygulama Esasları

 

1. Tüm İSS’ler, kampanya döneminde VAE modelinde aşağıda belirtilen yalın DSL portlarına yapacakları yeni abonelikler için kampanyadan faydalanacaktır.

 

2. Kampanyaya özel yeni 4 Mbps’e kadar portunda yalın 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda yalın 60 GB Kotalı paket tanımı yapılacaktır. Sadece bu paketlere yapılacak satışlar bu kampanyadan faydalanacaktır.

 

Port Tipi Erişim Hızı (Kbps) Aylık Yalın DSL’li Aylık Yalın DSL’li

(Download/Upload) Port Ücreti (TL) Port Ücreti Engelli (TL)

ADSL 4.096/1.024 21,43 10,715

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

 

3. Kampanya port bazlı takip edilecek ve sadece VAE modelinde geçerli olacaktır. Modeller arası geçiş yapan abonelikler için port ücreti indirimi sonlandırılacaktır.

4. Kampanya; tesis adresinde daha önce hiç abonelik yapılmamış yeni müşterilere ve tesis adreslerinde abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş abonelere uygulanacaktır. Adreslerde kontrol BBK üzerinden yapılacaktır. Kampanya döneminde elde edilen müşterilerden İSS’ler arası geçiş ile alınan veya modeller arası geçiş yapan müşteriler kampanya kapsamına dâhil edilmeyecektir. Mevcutta abonelik bulunan adreslerde ikinci bir abonelik tesis ettirilerek yapılacak abonelikler kampanyadan faydalanamayacaktır.

 

5. 1 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kampanyaya dâhil edilecek abonelikler için İSS’ler tarafından BBK üzerinden kontrol yapılması zorunludur. Türk Telekom tarafından aylık bazda yapılacak kontroller neticesinde, bir İSS tarafından kampanyadan faydalanma koşullarını taşımadığı halde kampanyaya dâhil edilmeye çalışıldığı tespit edilen aboneliklerin sayısının, söz konusu İSS’nin kampanyadan yararlanan toplam abonelerinin %1’ini geçmesi durumunda söz konusu İSS’nin kampanyadan faydalandırılması süresiz olarak durdurulur. Bu durum, Kampanya kapsamında 1000’den fazla abonesi olan İSS’ler için geçerli olup, Türk Telekom tarafından İSS’lere abonelerin kampanyadan yararlanmaya uygun olup olmadığı hususunda tam bir bilgilendirme sağlanacaktır.

 

6. Toptan VAE Yalın DSL İnternet Bizden İndirim Kampanyasından yararlanan abonelikler diğer satış destek ve upsell kampanyalarından faydalanamayacaktır.

 

7. Kampanyaya dâhil olmuş fakat kampanya bitmeden hattını dondurmuş ve/veya başka bir İSS’ye churn etmiş müşteriler kampanya kapsamında sunulan port ücreti indirim hesaplamasına dâhil edilmeyecektir.

 

8. Kampanya kapsamında İSS’ler için aşağıdaki tabloda yer alan aylık satış kotaları uygulanacaktır. Herhangi bir İSS için internet bizden kampanyaları kapsamında ücret alınmayan ve indirim uygulanan paketlerdeki abonelerinin toplamı, kapsam dışındaki portlardaki abone sayısının %50’sini aşamaz. Aylık kotasının üstünde satış yaptığı ya da abone oranına ulaştığı tespit edilen İSS’ler için kampanya koşullarını kötüye kullanımı (son kullanıcı onayı olmaksızın hanelere abonelik yapıldığı) tespit edilir ise bu portun satışı durdurulacak ve kampanya kapsamında verilen satış destekleri geri alınacaktır.

 

Abone Sayısı* Kampanya Kotası**

 

TTNET Abone sayısının* %1,5’u kadar

İSS (10.000+) Abone sayısının* %5’i kadar

İSS (0-10.000) 500 adet

 

* Türk Telekom altyapısından çalışan toplam abone sayısı

 

** Kampanya kapsamındaki ADSL ve Fiber portlarda yapılabilir aylık toplam satış adedi.

 

9. Aboneler Toptan VAE Yalın İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki DSL/Fiber portlardan Fiber/DSL portlarına geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

10. Aboneler kampanya kapsamındaki portlar dışında bir porta geçiş yaparsa port ücretine yapılan indirim sonlandırılacaktır.

 

11. Port ve Transmisyon bazlı ücretlendirme ve VAE modelinden dolayı Kota sonrası hız düşümü İSS’lerin sorumluluğunda olacaktır.

 

12. Abonelerin kampanya kapsamındaki Kota sınırlamalarının İSS’lerin Türk Telekom’a raporlanması Türk Telekom tarafından istenebilir.

 

13. Kampanyada İSS’ler tarafından uygulanacak Kota sınırlamasının kötüye kullanımı durumunda (kampanya kapsamındaki paketleri kullanan aboneliklerin, kampanya harici aboneliklerin kullanımını aşması durumunda) kampanya kapsamındaki paketlerin satışının durdurulmasına yönelik talep Türk Telekom tarafından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna sunulabilir.

 

14. Kampanya kapsamındaki aboneliklerde 24 ay boyunca Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

15. Kampanya kapsamına girmeyen abonelikler yukarıda bahsi geçen paketleri kullanamaz.

 

16. Kampanya kapsamındaki Aboneler Toptan VAE Yalın DSL İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki 4 Mbps’e kadar portunda Yalın 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda Yalın 60 GB Kotalı paketleri arasında geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

17. Toptan VAE Yalın DSL/Fiber İnternet Bizden kampanyalarından faydalanan abonelikler paket değişikliği yaparak Toptan VAE Yalın DSL İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçebilecektir. Bu durumda abonelikler ilk kampanya geçerlilik süresi dahil toplam 24 ay tamamlanıncaya kadar kampanya indiriminden faydalanacaktır. Toptan VAE Yalın DSL İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçiş yapacak abonelikler Toptan VAE Yalın DSL/Fiber İnternet Bizden paketlerine dönüş yapamayacaktır.

 

TOPTAN VAE YALIN FİBER İNTERNET BİZDEN İNDİRİM KAMPANYASI

 

Kampanyanın Kapsamı

 

Toptan VAE modelinde 4 Mbps’e kadar portunda yalın Fiber 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda yalın Fiber 60 GB Kotalı paketlerine yapılacak yeni satışlarda geçerli olacak olan Toptan VAE Yalın Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyası 01.07.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

 

Kampanya kapsamında 4 Mbps’e kadar portunda yalın Fiber 40 GB Kotalı paketine yapılacak satışlarda 24 ay boyunca yalın Fiber port ücretleri 4 TL ve 4 Mbps’e kadar portunda yalın Fiber 60 GB Kotalı paketlerine yapılacak satışlarda port ücretleri 9,6 TL olacak şekilde indirim uygulanacaktır. (Yalın Fiber Engelli port ücretlerine de, port ücretleri sırasıyla 4 TL ve 9,6 TL olacak şekilde indirim uygulanacaktır.) Transmisyon ücret hesaplaması için kullanılan abone adetlerine bu kapsamdaki aboneler dâhil edilecektir.

 

Kampanya Uygulama Esasları

 

1. Tüm İSS’ler, kampanya döneminde VAE modelinde aşağıda belirtilen yalın Fiber portlarına yapacakları yeni abonelikler için kampanyadan faydalanacaktır.

 

2. Kampanyaya özel yeni 4 Mbps’e kadar portunda yalın 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda yalın 60 GB Kotalı paket tanımı yapılacaktır. Sadece bu paketlere yapılacak satışlar bu kampanyadan faydalanacaktır.

Port Tipi Erişim Hızı (Kbps) Aylık Yalın Fiber’li Aylık Yalın Fiber’li

(Download/Upload) Port Ücreti (TL) Port Ücreti Engelli (TL)

Fiber 4.096/1.024 26,70 13,35

Fiyatlara vergiler dâhil değildir.

 

3. Kampanya port bazlı takip edilecek ve sadece VAE modelinde geçerli olacaktır. Modeller arası geçiş yapan abonelikler için port ücreti indirimi sonlandırılacaktır.

 

4. Kampanya; tesis adresinde daha önce hiç abonelik yapılmamış yeni müşterilere ve tesis adreslerinde abonelik iptali üzerinden en az 3 (üç) ay geçmiş abonelere uygulanacaktır. Adreslerde kontrol BBK üzerinden yapılacaktır. Kampanya döneminde elde edilen müşterilerden İSS’ler arası geçiş ile alınan veya modeller arası geçiş yapan müşteriler kampanya kapsamına dâhil edilmeyecektir. Mevcutta abonelik bulunan adreslerde ikinci bir abonelik tesis ettirilerek yapılacak abonelikler kampanyadan faydalanamayacaktır.

 

5.1 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, kampanyaya dâhil edilecek abonelikler için İSS’ler tarafından BBK üzerinden kontrol yapılması zorunludur. Türk Telekom tarafından aylık bazda yapılacak kontroller neticesinde, bir İSS tarafından kampanyadan faydalanma koşullarını taşımadığı halde kampanyaya dâhil edilmeye çalışıldığı tespit edilen aboneliklerin sayısının, söz konusu İSS’nin kampanyadan yararlanan toplam abonelerinin %1’ini geçmesi durumunda söz konusu İSS’nin kampanyadan faydalandırılması süresiz olarak durdurulur. Bu durum, Kampanya kapsamında 1000’den fazla abonesi olan İSS’ler için geçerli olup, Türk Telekom tarafından İSS’lere abonelerin kampanyadan yararlanmaya uygun olup olmadığı hususunda tam bir bilgilendirme sağlanacaktır.

 

6. Toptan VAE Yalın Fiber İnternet Bizden İndirim Kampanyasından yararlanan abonelikler diğer satış destek ve upsell kampanyalarından faydalanamayacaktır.

 

7. Kampanyaya dâhil olmuş fakat kampanya bitmeden hattını dondurmuş ve/veya başka bir İSS’ye churn etmiş müşteriler kampanya kapsamında sunulan port ücreti indirim hesaplamasına dâhil edilmeyecektir.

 

8.Kampanya kapsamında İSS’ler için aşağıdaki tabloda yer alan aylık satış kotaları uygulanacaktır. Herhangi bir İSS için internet bizden kampanyaları kapsamında ücret alınmayan ve indirim uygulanan paketlerdeki abonelerinin toplamı, kapsam dışındaki portlardaki abone sayısının %50’sini aşamaz. Aylık kotasının üstünde satış yaptığı ya da abone oranına ulaştığı tespit edilen İSS’ler için kampanya koşullarını kötüye kullanımı (son kullanıcı onayı olmaksızın hanelere abonelik yapıldığı) tespit edilir ise bu portun satışı durdurulacak ve kampanya kapsamında verilen satış destekleri geri alınacaktır.

 

Abone Sayısı* Kampanya Kotası**

TTNET Abone sayısının* %1,5’u kadar

İSS (10.000+) Abone sayısının* %5’i kadar

İSS (0-10.000) 500 adet

* Türk Telekom altyapısından çalışan toplam abone sayısı

** Kampanya kapsamındaki ADSL ve Fiber portlarda yapılabilir aylık toplam satış adedi.

 

9. Aboneler Toptan VAE Yalın İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki Fiber/DSL portlardan DSL/Fiber portlarına geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

10.Aboneler kampanya kapsamındaki portlar dışında bir porta geçiş yaparsa port ücretine yapılan indirim sonlandırılacaktır.

 

11. Port ve Transmisyon bazlı ücretlendirme ve VAE modelinden dolayı Kota sonrası hız düşümü İSS’lerin sorumluluğunda olacaktır.

 

12. Abonelerin kampanya kapsamındaki Kota sınırlamalarının İSS’lerin Türk Telekom’a raporlanması Türk Telekom tarafından istenebilir.

 

13. Kampanyada İSS’ler tarafından uygulanacak Kota sınırlamasının kötüye kullanımı durumunda (kampanya kapsamındaki paketleri kullanan aboneliklerin, kampanya harici aboneliklerin kullanımını aşması durumunda) kampanya kapsamındaki paketlerin satışının durdurulmasına yönelik talep Türk Telekom tarafından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna sunulabilir.

 

14. Kampanya kapsamındaki aboneliklerde 24 ay boyunca Kotaya ulaşıldıktan sonra paket hızı 1 Mbps olacak ve kota aşım ücreti uygulanmayacaktır.

 

15. Kampanya kapsamına girmeyen abonelikler yukarıda bahsi geçen paketleri kullanamaz.

 

16. Kampanya kapsamındaki Aboneler Toptan Fiber Yalın DSL İnternet Bizden İndirim kampanyası kapsamındaki 4 Mbps’e kadar portunda Yalın 40 GB Kotalı ve 4 Mbps’e kadar portunda Yalın 60 GB Kotalı paketleri arasında geçiş yaparsa kampanyadan yararlanmaya devam edecektir.

 

17. Toptan VAE Yalın DSL/Fiber İnternet Bizden kampanyalarından faydalanan abonelikler Toptan VAE Yalın Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçebilecektir. Bu durumda ilk kampanya geçerlilik süresi dahil toplam 24 ay tamamlanıncaya kadar kampanya indiriminden faydalanacaktır. Toptan VAE Yalın Fiber İnternet Bizden İndirim kampanyasına geçiş yapacak abonelikler Toptan VAE Yalın DSL/Fiber İnternet Bizden paketlerine dönüş yapamayacaktır. (¤¤)


Full & Egal Universal Law Academy